Derste yaptıkları süs eşyalarını hediye ediyorlar

29 Kasım 2012 Perşembe 13:58
Derste yaptıkları süs eşyalarını hediye ediyorlar






TRABZON (CİHAN)- Trabzon'un Vakfıkebir ilçesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri teknoloji tasarım dersinde, hazır birim elemanları kullanarak yaptıkları süs eşyalarını hem evlerinde süs eşyası olarak kullanıyor, hem de arkadaşlarına hediye ediyorlar.

Hediyelik süs eşyası satan vitrinleri aratmayacak güzellikte tasarımlar üreten öğrencilere rehberlik eden teknoloji tasarım dersi öğretmenlerinden Çiğdem Yıldız Bahadır, Teknoloji tasarım dersi, öğrencilerimizin olaylara farklı açılardan bakabilme, özgür tasarımlar üretebilme açısından gerekliliğine inandığım bir ders. Öğrencilerimiz derslerimizde hayli aktif. Yeni tasarımlar üretmekte çok istekliler. Öğrencilerimizle birlikte farklı ve güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Şu anda dersler çok iyi gidiyor. Her hangi bir sorun yok. Öğrencilerimizin istekli olmaları bizleri daha çok motive ediyor. Amacımız, öğrencilerimizin gelişimlerini daha yakından takip edebilme, farklı tasarımlar üretebilme üzerine yönelik. Şu anda amaçladığımız sonuca yaklaştığımızı düşünüyorum. dedi.

Teknoloji Tasarım Dersi Öğretmeni Meryem Yıldırım ise Teknoloji tasarım dersinde hazır birim elemanlarını kullanarak dersleri işlemeye çalışıyoruz. Bu ders, öğrencilerimizin kendilerini ifade etmelerinde en ön planda olan bir ders. Öğrencilerimiz bu derste hem eğleniyorlar, hem bir şeyler üretiyorlar, daha sonra da ürettiklerini annelerine, Anneler Günü hediyesi olarak veriyorlar. Bu durum hem bizleri memnun ediyor, hem de öğrencilerimizin kişilik kazanmalarına yardımcı oluyor. şeklinde konuştu.

Öğrenciler ise teknoloji tasarım dersinde dinlendiklerini ve diğer derslerin yorgunluğunu attıklarını ifade ederek, aynı zamanda ders sırasında kullandıkları hazır birim elemanlarını paylaşabilme alışkanlığı kazandıklarını söyledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.