Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı'yı ziyaret etti

MHP Lideri Bahçeli'nin af önerileri sırasında adı öne çıkan Alaaddin Çakıcı bugün tedavi gördüğü hastanede Bahçeli'yi ağırladı.

23 Mayıs 2018 Çarşamba 16:52
Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı'yı ziyaret etti






Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı'yı ziyaret etti


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tedavi gören Alaattin Çakıcı'yı hastanede ziyaret etti. Devlet Bahçeli'nin ziyaretine ilişkin Milliyetçi Hareket Partisi'nin resmi sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşıldı. Bahçeli, çok konuşulan af önerisiyle ilgili açıklamasında Alaattin Çakıcı'nın da adını geçirmişti.


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. 

Bahçeli'nin ziyaretine ilişkin MHP'nin sosyal medya hesabından fotoğraflar paylaşıldı. Görüşme sonrası Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı'ya tespih hediye etti. 

MHP lideri Devlet Bahçeli, yaptığı af açıklamasıyla gündeme gelmişti. MHP lideri, "Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı?" ifadelerini kullanmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim manifestosunda ve AK Parti Grup Toplantısı’nda vurguladığı, “daha fazla adalet ve daha fazla hukukun üstünlüğü” vaadi ve ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortaya attığı af önerisi, Ankara’da tartışmalara neden olmuştu..

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.