Devlet Bahçeli'den Erdoğan'ın İstanbul davetine 'Hayır' cevabı

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasa tasarısı sırasında ortaya çıkan MHP, AK Parti arasındaki gerginlik, Cumhuriyet Bayramı için İstanbul'da düzenlenecek resepsiyona sıçradı. Bahçeli, 3. Havalimanı açılışı töreniyle birleştirilen resepsiyona katılmıyor.

26 Ekim 2018 Cuma 16:58
Devlet Bahçeli'den Erdoğan'ın İstanbul davetine 'Hayır' cevabı







Devlet Bahçeli'den Erdoğan'ın İstanbul davetine 'Hayır' cevabı


AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında son beş gündür yaşanan gerginlik, Cumhuriyet Bayramı için İstanbul'da düzenlenen resepsiyon davetine de sıçradı. MHP Lideri Devlet Bahçeli, Erdoğan'ın davetine katılmayacağını açıkladı.


Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul'da yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'na katılmayacak.

MHP lideri Devlet Bahçeli İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleşecek olan 29 Ekim  Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu'na katılmayacak. Bahçeli'nin resepsiyona katılmayacağına ilişkin ilk bilgi MHP Genel Merkezi'nden geldi.

Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlarla ilgili olarak TBMM'de su yüzüne çıkan gerginlik, yerel seçimlerde ittifak görüşmelerinin sonlanmasına neden olmuştu.

AYRINTILAR TAKİP EDİLİYOR...

Son Güncelleme: 26.10.2018 14:11
Anahtar Kelimeler:
Devlet BahçeliMHP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.