Devlet, terörle mücadele stratejisini değişecektir

16 Temmuz 2011 Cumartesi 13:52
Devlet, terörle mücadele stratejisini değişecektir






Bayraktar, bakanlık görevine getirilmesinin ardından ilk kez geldiği Trabzon'da, yakınları, partililer ve sevenleri tarafından çiçeklerle karşılandı. Trabzon Havalimanı'nda kendisini bekleyen kalabalığı hatip eden Bakan Bayraktar, Diyarbakır'da 13 askerin şehit olduğu terör saldırısını kınadı. Bütün sözlerin bittiği yerdeyiz diyen Bayraktar, "Acımız ifade edilemeyecek kadar büyüktür. Tekirdağ'dan Gaziantep'e, Bursa'dan Ağrı'ya, Urfa'dan Zonguldak'a, Giresun'a, Samsun'a kadar ülkemizin yedi ikliminden 13 evladımızı şehit verdik, kalbimize, ciğerimize gömdük. Vatanımızın milletimizin başı sağ olsun" dedi. 
Bundan sonra terörlü mücadelede devletin stratejisinin değişeceğini ifade eden Bayraktar, "Bundan sonra teröre karşı Türkiye Cumhuriyeti'nin stratejisi değişecektir. Terör yanılıyor, bu büyük millet üç kıtada hakimiyet kurmuş bu büyük millet sabırlıdır. Üç tane çapulcuya da pabuç bırakmaz. Biz çok şehit verdik. Kafkaslar'da, Balkanlar'da, Trablus'ta çok şehit verdi bu millet" ifadelerini kullandı. 
Daha sonra partisinin İl Başkanlığına geçen Bakan Bayraktar, buradaki konuşmasında da terör saldırılarına vurgu yaptı. Terörün çirkin yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade eden Bayraktar, şöyle devam etti: Bütün sözlerin bittiği yerdeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bundan sonra stratejisini değiştirecektir, hükümetimiz stratejisini değiştirecektir. Bunu Türkiye görecek, bunu insanlarımız görecek, bunu dünya görecek. Türkiye'nin bu beladan kurtulacağını söyleyen Bayraktar, şehitleri Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır ve başsağlığı diledi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.