Diyarbakır'da şehitler için gıyabi cenaze namazı

Türk Silahlı Kuvvetler içerisindeki bazı askerlerin yaptığı darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için Diyarbakır’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

17 Temmuz 2016 Pazar 22:28
Diyarbakır'da şehitler için gıyabi cenaze namazı






Diyarbakır'da şehitler için gıyabi cenaze namazı


Son Dakika Haberleri, Türk Silahlı Kuvvetler içerisindeki bazı askerlerin yaptığı darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için Diyarbakır’da gıyabi cenaze namazı kılındı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı önünde bir araya gelen bazı siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan asker, polis ve siviller için gıyabi cenaze namazı kıldı.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal’ın da katıldığı gıyabi cenaze namazı öncesinde kalabalık grup darbe karşıtı sloganlar attı.

Cenaze namazının kılındığı AK Parti İl Başkanlığı’nın bulunduğu Şanlıurfa karayolunda ise polis ekipleri Toplumsal Olaylara Müdahale Araçlarıyla (TOMA) yoğun güvenlik önlemleri aldı. Bu arada darbeyi protesto eden kalabalık gruba, karayolunda geçen araçlar korna çalarak destek verdi.

 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.