Diyarbakır Kadın ve Çocuk Hastanesi'nde yangın

Diyarbakır'da kadın ve çocuk hastalıkları hastanesinde çıkan yangın hastaları ve yakınlarını zor durumda bıraktı. Dumandan etkilenen vatandaşlar tahliye edildi.

08 Ekim 2017 Pazar 19:03
Diyarbakır Kadın ve Çocuk Hastanesi'nde yangın






Diyarbakır Kadın ve Çocuk Hastanesi'nde yangın

Dün Tunceli, bugün Diyarbakır. Kamuya ait iki devlet hastanesinde peş peşe çıkan yangınlar vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Diyarbakakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangın nedeniyle hastanede bulunan tüm hastalar bölgeye sevk edilen ambulanslarla kentteki diğer hastanelere nakledildi.

Merkez Bağlar İlçesi, Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin 4'üncü katında, saat 17.40 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Personel hemen alarma geçip tahliye işlemi başlatırken, yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın nedeniyle hastanede bulunan tüm hastalar, bölgeye sevk edilen onlarca ambulansla kentteki diğer hastanelere nakledildi.

Söndürme çalışmaları sürerken, yangın sonrası ve söndürme çalışmaları sonrasında oluşan duman bütün katlara yayıldı. Yangın ve tahliye nedeniyle bütün personel çalışmalara katılmak hastaneye üzere çağrıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.