Diyarbakır Kocaköy'de askeri araca bombalı saldırı

Teröristlerin yola döşeceği bomba, askeri konvoyun geçişi sırasında patlatıldı. Saldırı sırasında yaralanan askerler hastaneye kaldırıldı. Askeri araca saldırı haberinin alınmasının ardından bölgeye güvenlik güçleri sevk edildi.

06 Ekim 2015 Salı 09:17
Diyarbakır Kocaköy'de askeri araca bombalı saldırı






Diyarbakır Kocaköy'de askeri araca bombalı saldırı

Teröristlerin yola döşeceği bomba, askeri konvoyun geçişi sırasında patlatıldı. Saldırı sırasında yaralanan askerler hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır'ın Kocaköy İlçesi'nde PKK'lılar askeri aracın geçişi sırasında yola tuzakladıkları bombayı uzaktan kumanda ile patlattı. Saldırıda askeri araçta bulunan askerlerden yaralananlar oldu

Diyarbakır haberleri, Diyarbakır Son dakika, Diyarbakın'da son durum,

Diyarbakır'ın Kocaköy İlçesi ile Mermer Köyü arasında PKK'lılar bu akşam saatlerinde yola tuzakladıkları bombayı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumandan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlama sırasında hasar gören araçta bulunan askerlerden yaralananlar olduğu bildirildi. Bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik güçleri sevk edildi.
Son Güncelleme: 06.10.2015 09:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.