Diyarbakır'da kalleş saldırı: Polis eşi ve kızının önünde şehit edildi

Teröristler Diyarbakır'da yola pusu kurdu.. Yanında hamile eşi ve kızı bulunan polis memuru Salih Eroğlu, uzun namlulu silahlarla katledildi. Katiller daha sonra Büyükören köyüne doğru kaçtı.

09 Ekim 2015 Cuma 23:04
Diyarbakır'da kalleş saldırı: Polis eşi ve kızının önünde şehit edildi






Diyarbakır'da kalleş saldırı: Polis eşi ve kızının önünde şehit edildi

PKK'lı katiller, Hani'de polis memuru Salih Eroğlu'nu hamile eşi ve kızının yanında katletti.

Diyarbakır’ın Hani ilçesinde içerisinde eşi ve kızının da bulunduğu özel aracı ile seyir halinde olan bir polis memuru, teröristlerin uzun namlulu silahlarla saldırısı sonucu şehit oldu.
Edinilen bilgilere göre, Hani İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olduğu öğrenilen polis memuru Salih Eroğlu, Diyarbakır-Hani karayolu Büyükören köyü mevkiinde içerisinde hamile eşi ve kızının da bulunduğu özel aracı ile seyir halindeyken teröristlerin saldırısına uğradı. Uzun namlulu silahlarla taranan araçta başından yaralanan polis memuru Eroğlu, olay yerine çağrılan helikopterle Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Eroğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
Saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Bölgede operasyon sürüyor.

Hani haberleri, Son Dakika Hani, Hani PKK saldırı
Son Güncelleme: 09.10.2015 23:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.