Diyarbakır'dan acı haber, Aydoğdu Astsubay şehit!

Dün akşam saatlerinde Diyarbakır Bağlar semtinde eşiyle birlikte alışveriş yaparken arkadan iki maskeli saldırganın hedefi olan Astsubay Aydoğdu, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.

30 Ekim 2014 Perşembe 10:21
Diyarbakır'dan acı haber, Aydoğdu Astsubay şehit!






Diyarbakır'dan acı haber, Astsubay şehit

Diyarbakır'da eşiyle birlikte alışveriş için çıktığı pazarda kalleşçe saldırıya uğrayan Astsubay Necdet Aydoğdu şehit düştü. Dün akşam saatlerinde Diyarbakır Bağlar semtinde eşiyle birlikte alışveriş yaparken arkadan iki maskeli saldırganın hedefi olan Astsubay Aydoğdu, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.
KURTARILAMADI..
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki Körhat Mahallesi'nde pazarda eşi ile alışveriş yaptığı esnada yüzü maskeli kişilerce silahlı saldırıya uğrayan Astsubay Necdet Aydoğdu'ya yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu.

Saldırı dün saat 16.50'de gerçekleşmişti. Alışveriş yapmak için eşiyle birlikte semt pazarına giden Astsubay Necdet Aydoğdu, yüzleri maskeli iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğramıştı.

Yakın mesafeden vurulan Aydoğdu ağır yaralı olarak Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı.
Polis kaçan saldırganların yakalanması için çalışmalara devam ediyor.
Son Güncelleme: 30.10.2014 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.