Doğu Marmara ve Batı Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı

04 Aralık 2012 Salı 14:55
Doğu Marmara ve Batı Karadeniz için kuvvetli yağış uyarısı






ANKARA (CİHAN)- Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara'nın doğusu ile Batı Karadeniz'de kuvvetli rüzgarla birlikte kuvvetli yağışlara dikkat çekti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, devam eden yağışların; kuvvetli kuzeybatılı rüzgarla birlikte saatte 40-70 kilometre hıza ulaşabileceğine dikkat çekildi.

Açıklamada, İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya, Zonguldak, Bartın, Düzce, Bolu, Karabük ile Kastamonu'nun kuzey ilçelerinde kuvvetli olacağı bildirilen yağışların; yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin edildiğinden, yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, ağaç ve direklerin devrilmesi, ulaşımında aksamalar gibi olumsuz şartlara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. denildi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.