Dolandırıcı operasyonla yakalandı

29 Kasım 2012 Perşembe 13:56
Dolandırıcı operasyonla yakalandı






İSTANBUL (CİHAN)- İstanbul, Kocaeli ve Düzce'deki mahkemelerce 54 farklı dolandırıcılık ve sahtecilik suçundan aranan Halit S. (41), İstanbul'da yakalandı. Hakkında gıyabi tutuklama kararı olan Halit S., cezaevine kondu.

İnternet üzerinden çok sayıda dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla aranan Halit S.'nin yakalanması amacıyla çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Küçükçekmece'deki bir adrese düzenlenen operasyonla Halit S.'yi gözaltına aldı.

İnternet üzerinden banka müşterilerinin hesaplarını boşaltmanın da aralarında bulunduğu çok sayıda dolandırıcılık ve sahtecilik suçlamasıyla yargılanacak olan Halit S., sevk edildiği adliyedeki işlemlerinin ardından tutuklanıp cezaevine kondu.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.