Dur ihtarına uymadı: Polis ateş açarak durdurdu, 1 kadın öldü

TSK'dan ihraç edilen Astsubay M.K.S adlı astsubay, eşini kayınvalidesini kaçırdı.  Kayınpederi'nin ihbarı üzerine harakete geçen polis, kontrol noktasında durmayan aracı ateş açarak kaçmasını engellemek istedi, olayda bir kadın can verdi.

04 Mayıs 2018 Cuma 01:04
Dur ihtarına uymadı: Polis ateş açarak durdurdu, 1 kadın öldü






Dur ihtarına uymadı: Polis ateş açarak durdurdu, 1 kadın öldü


Kayınvalidesi ile eşinin bulunduğu aracı polis noktasında durmayarak kaçan eski astsubayın kullandığı araç ateş açılarak durduruldu. Açılan ateş sırasında firari astsubayın kayınvalidesi Nuran A. hayatını kaybetti.


Sivas'ta KHK ile TSK'dan ihraç edilen Astsubay eşi ve kayınvalidesini otomobile bindirerek kaçırdı. Kayınpederi'nin ihbarı üzerine harakete geçen Sivas polisi aracı durdurmak için uyarı ateşi açtığı otomobilde bulunan bir kişi hayatını kaybetti.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde, polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan araca ateş açılması sonucu araçtaki bir kadın öldü, bir polis seken kurşunun isabet etmesi sonucu yaralandı

Merzifon Ana Jet Üssü'nde görevliyken, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevinden ihraç edilen astsubay M.S.K, (30) Erzincan'ın Refahiye ilçesinde ikamet eden eşi K.K, (30) ve kayınvalidesi Nuran A'yı (58) otomobiliyle kaçırdı.

Edinilen ilk bilgilere göre, kayınpederinin ihbarı üzerine M.S.K'nın kullandığı otomobil, polis ekiplerince Refahiye ilçesinde durdurulmak istendi. Polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçan aracın Sivas'ın Suşehri ilçesinde yakalanması için çalışma başlatıldı.

Suşehri ilçesindeki kontrolden de kaçan aracın durdurulması için Koyulhisar ilçesinde önlem alındı. M.S.K'nın yolu kapatan jandarma ve takipteki polis ekiplerinin ihtarlarına uymayarak yeniden kaçmaya çalışması üzerine güvenlik güçlerince ateş açıldı.

Araçta bulunan M.S.K'nın kayınvalidesi Nuran A. ile seken kurşunların isabet ettiği polis memuru M.G. yaralandı.

Ambulansla hastaneye sevk edilirken yolda hayatını kaybeden Nuran A.'nın cesedi Suşehri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis memuru M.G aynı hastanede tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan M.S.K'nın sorgusu sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.