Edremit Belediyesi sağanak yağmura karşı uyardı

29 Kasım 2012 Perşembe 18:19
Edremit Belediyesi sağanak yağmura karşı uyardı






BALIKESİR (CİHAN)- Edremit Belediyesi, ilçe genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur görüleceği uyarısında bulundu. Anons hoparlörlerinden, vatandaşların tedbirli olması istendi.

Meteoroloji'nin Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Aydın ve Muğla ile Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçeleri, İzmir'in kuzey ve batı kesimleri için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur tahmini üzerine belediye de vatandaşlara uyarıda bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre bugünden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen ve batı kıyılarını etkisi altına alan yağışlı havayla yarın lodos fırtınasıyla birlikte Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Aydın ve Muğla çevreleri için kuvvetli, Balıkesir'in Ayvalık, Edremit, Burhaniye ve Havran ilçeleriyle İzmir'in kuzey ve batı ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış görülecek. Vatandaşlar ani sel, su baskını, yıldırım düşmesi, ağaç ve direklerin devrilmesi, deniz ve kara ulaşımında aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.