Ege'de şimşekler geceyi gündüze çevirdi

Ege Denizi'ni ve sahilini dün akşamdan itibaren etkisi altına alan yağmurlu havaya sık sık çakan şimşekler eşlik etti. Ortaya bu manzara çıktı.

14 Kasım 2017 Salı 01:55
Ege'de şimşekler geceyi gündüze çevirdi






Ege'de şimşekler geceyi gündüze çevirdi


Meteoroloji uyardı, arkasından gök gürültüleri başladı. Ege bölgesinde bir süredir beklenen yağmur, şimşeklerle birlikte geldi.

Ege’de uzun süredir beklenen sağanak yağış başlarken, semayı aydınlatan şimşekler seyrine doyum olmaz görüntüler oluşturdu.


Muğla merkez ve ilçelerinin yanı sıra Aydın ve çevresinde etkili olan sağanak yağış sırasında turizm cenneti Bodrum ayrı bir güzelliğe büründü. Bodrum’da semayı aydınlatan şimşekler seyrine doyum olmaz görüntüler oluşturdu.

Bodrum ve çevresinde geceyi gündüze çeviren şimşekler zaman zaman korku dolu anlar yaşatsa da, geriye bu görüntüler bıraktı.

Son Güncelleme: 14.11.2017 02:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.