Ege Denizi'nde deprem; Bodrum ve Marmaris sallandı

Ege Denizi'nde gece yarısı meydana gelen deprem Türkiye kıyı şeridinde yoğun olarak hissedildi. Depremin şiddeti 5.4 olarak ölçüldü.

27 Eylül 2016 Salı 22:55
Ege Denizi'nde deprem; Bodrum ve Marmaris sallandı






Ege Denizi'nde deprem; Bodrum ve Marmaris sallandı

Son Depremler, Ege Denizi'nde Oniki adalar çevresinde oluşan deprem anakarada yoğun olarak hissedildi. Muğla'ya bağlı çok sayıda sahil ilçesinde korkuya neden olan depremin büyüklüğü Kandilli Rasathanesi tarafından 5.4 olarak ölçüldü. Deprem yüzünden Bodrum, Marmaris, Milas, Didim, Datça, Dalaman ve Ortaca'da yoğun olarak hissedildi.

EGE DENİZİ BEŞİK GİBİ

Ege Denizi'nde merkez üssü Muğla'nın Datça ilçesi açıkları olan Richter ölçeğine göre 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Akdeniz ve Ege Bölgesi kıyı şeridinde de hissedildi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Bilgilendirme Servisi verilerine göre, bugün saat 23.57'de merkez üssü Ege Denizi olan Muğla'nın Datça İlçesi açıklarında 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Antalya, Muğla, Aydın ve İzmir'de de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem kısa süreli endişeye neden oldu.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise merkez üssünü Akdeniz'de Oniki Adalar olarak belirlediği depremin büyüklüğünü ise 5.4 olarak açıkladı.
Anahtar Kelimeler:
Son Depremler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.