Ehliyetine el konulan şoför çalıştığı taksiyi yaktı (Özel)

06 Kasım 2012 Salı 17:36
Ehliyetine el konulan şoför çalıştığı taksiyi yaktı (Özel)






İSTANBUL (CİHAN)- Taksim Meydanı'nda ehliyetine el konulan taksi sürücüsü, çalıştığı taksiyi benzin dökerek ateşe verdi. Alev alev yanan taksi, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Taksi sürücüsü gözaltına alınırken taksinin yanma anı bir vatandaş tarafından kaydedildi.

Taksim Meydanı'nda sabah saatlerinde meydana gelen olayda ehliyetine el konulduğu öğrenilen Yavuz Ö., polisle tartıştı. Alkollü olduğu iddiasıyla ehliyetine el konulan Yavuz Ö., taksi sahibini arayarak bilgi verdi. Taksi sahibi ile de tartışan Yavuz Ö., aracını İstiklal Caddesi girişine çekti. Araçtan çıkardığı bidondan taksinin üzerine benzin döken Yavuz Ö. daha sonra taksiyi ateşe verdi.

Taksi biranda alev topuna döndü. Vatandaşlar ve çevredeki esnaf hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Ancak itfaiye ekibi gelene kadar taksi kısa sürede kül oldu. Vatandaşlar yangını endişeli gözlerle izledi. Taksi sürücüsü Yavuz Ö., polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Taksinin yandığı yerde tezgahında simit satan Özal Maskan canını zor kurtardığını belirterek olayı şöyle anlattı. Araç buradan önüme geldi. Taksi şoförü aracından indi 'arabanı al buradan, çek git ben bu arabayı yakacağım' dedi. Ben inanmadım, önce şaka yapıyor sandım. Benzin bidonunu çıkarattı, çıkarttığı gibi arabanın içine serpti. Çakmağı yaktı ve attı. Araba biranda yanmaya başladı. Sonra uzaklaştı gitti. Biz şaşkınlıkla izledik. Ben arabamı aldım kaçtım. Sonra polis ve itfaiye geldi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.