Ekrem İmamoğlu'nun adını bile söyleyemedi

31 Mart seçimlerinden önce Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine kahkaha ile karşılık vermesiyle tepki çeken Kanal D sunucusu Buket Aydın, bu kez de Ekrem İmamoğlu için "İBB Başkanı" ifadesini kullanmadı.

18 Nisan 2019 Perşembe 09:59
Ekrem İmamoğlu'nun adını bile söyleyemedi






Ekrem İmamoğlu'nun adını bile söyleyemedi

Yerel seçimlerden önce, konuğu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile alaylı bir tavırla röportaj yapan Buket Aydın yeni bir skandala imza attı. Buket Aydın, İmamoğlu'nun adını anmadan 'İBB Başkanı' şeklindeki sözleri tepkilere neden oldu..
Yerel seçimlerin üzerinden 19 gün geçti, ancak seçim öncesi ve seçim sırasında AK Partili adaylara yakınlığı ile bilinen isimlerin neden olduğu skandallara bir yenisi daha eklendi. 
Seçimlerden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine kahkaha ile karşılık veren, Kanal D sunucusu Buket Aydın, bu kez de Ekrem İmamoğlu için 'İBB Başkanı' ifadesini kullanmadı.

CNNTürk'te Mansur Yavaş'lı montaj 

CNN Türk ekranlarında skandal bir hataya imza atıldı. Mansur Yavaş'ın mazbatasını aldığı anların fotoğrafı montajlanarak, "İşte Ekrem İmamoğlu'nun mazbata aldığı anlar" diye canlı yayında anons edildi.

CNN Türk ekranında Mansur Yavaş'ın mazbatayla poz verdiği fotoğrafın montajlanarak İmamoğlu'nun kafasının foroğrafa eklenmesi sosyal medyada gündem oldu.

MONTAJLI FOTOĞRAFI CANLI YAYINDA VERDİLER

CNN Türk sunucusu ise o anlarda, "Ekrem İmamoğlu önce İl Seçim Kuruluna gitti orada bir izdiham vardı. Ekrem İmamoğlu göreve resmi olarak başladığını gösteren mazbatasını aldığı an ile ilgili bir fotoğrafı sizlerle paylaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

"İBB BAŞKANI" DEMEDİ

Çok tartışılan bu yayının ardından CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını alarak resmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Gözler yine Buket Aydın'ın hazırladığı haber bültenine çevrildi. Sunucu Aydın, bu kez gayet ciddi bir tavırla İmamoğlu'nun mazbatasını aldığını duyurdu. Ayrıca Buket Aydın'ın haberleri sunarken İmamoğlu için, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı" ifadelerini kullanmaması sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.


NE OLMUŞTU?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart seçimleri öncesinde sürecinde Kanal D'de Buket Aydın'ın konuğu olmuştu. Programda, CHP lideri; partisinin İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin'i kesinlikle kazanacağını belirterek, "Bütün bunları alacağız, ben gerçeği söylüyorum size." demişti. Sunucu Buket Aydın ise Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerini kahkahayla karşılamıştı. Buket Aydın'ın bu tavrı, çok eleştirilmiş, birçok kesimden tepkiyle karşılanmıştı.

Son Güncelleme: 18.04.2019 12:16
Anahtar Kelimeler:
ChpBuket Aydın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.