El Bab'ta Türk komando taburuna saldırı, 1 şehit 6 yaralı var

Fırat Kalkanı operasyonu devam ederken, terör örgütü DAEŞ'in bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda 1 asker şehit düştü, yaralı 6 asker Türkiye'ye getirildi

07 Aralık 2016 Çarşamba 14:17
El Bab'ta Türk komando taburuna saldırı, 1 şehit 6 yaralı var






El Bab'ta Türk komando taburuna saldırı, 1 şehit 6 yaralı var


Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ militanları Türk komando taburunun bulunduğu bölgeye bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Saldırıda, 1 Türk askeri şehit olurken, 6 Türk askeri ve bazı ÖSO askerleri yaralandı.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın 106 gündür devam ettiği Suriye topraklarında, DEAŞ militanları tarafından sabah saatlerinde El Bab bölgesinde konuşlu ve Kayseri'den giden Komando Taburu'nun bulunduğu bölgeye bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Patlama ve sonrasında çıkan çatışmada 1 Türk askeri şehit olurken, 1'i ağır 6 asker ise yaralandı. Saldırıda ayrıca Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) bazı askerleri de yaralandı.
TSK: 1 ŞEHİT, 6 YARALI
Genelkurmay Başkanlığı tarafından saldırıyla ilgili yapılan bilgilendirmede de şöyle denildi:
"Sabah saatlerinde bombalı araç ile yapılan saldırıda 1 kahraman silah arkadaşımız şehit, 1'i ağır olmak üzere 6 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır."
Anahtar Kelimeler:
Fırat Kalkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.