Elazığ Belediyesi ve Cemevi ile ortak etkinlikte 6 bin kişiye aşure dağıtıldı

29 Kasım 2012 Perşembe 21:02
Elazığ Belediyesi ve Cemevi ile ortak etkinlikte 6 bin kişiye aşure dağıtıldı






ELAZIĞ (CİHAN)- Muharrem ayı dolayısıyla Elazığ Belediyesi ve Cemevi'nde ortaklaşa düzenlenen etkinlikte 6 bin kişiye aşure dağıtıldı. Birlik, beraberlik ve kardeşliğin vurgulandığı program vesilesiyle Elazığ Merkez Postanesi önündeki alana çok sayıda vatandaş katıldı.

Aşure etkinliğine Elazığ Beledi Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve Elazığ il Müftüsü Peyami Güngör de katıldı. Vatandaşlara kendi eliyle aşure dağıtan Selmanoğlu, Aşure, Muharrem ayı hepimizin bildiği gibi çok önemli aylardan birisidir. Sevgili Peygamberimiz (sas)'in torunlarından Hz. Hüseyin'in ve aile efradının şehit edilmesinin acısını hep birlikte yaşıyoruz ve hep birlikte Muharrem ayının orucunu tutmaya gayret ediyoruz. Orucumuzu Allah kabul etsin. Mevlam bu güzel günleri birlik, beraberlik, mutluluk, sağlık ve sıhhat içinde yaşatmayı nasip etsin. dedi. Selmanoğlu, Elazığ'ın, milli ve manevi duyguları ile yaşayan çok güzel ve mübarek bir şehir olduğunu belirtti.

Elazığ Müftüsü Peyami Güngör ise dualarda bulunarak; mübarek Muharrem ayının bütün İslam alemi ve il adına hayırlara vesile olmasını, bu güzel ayda yapılan iyilikleri dergahında kabul etmesini yüce Allah'tan diledi. Muharrem ayının birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olmasını isteyen Güngör, sözlerini dualarlarla tamamladı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.