Elazığ'da sahipsiz hurda araçlar toplanıyor

04 Aralık 2012 Salı 18:11
Elazığ'da sahipsiz hurda araçlar toplanıyor






ELAZIĞ (CİHAN)-

Elazığ'da Sanayi Mahallesi sakinleri ve esnaflarından gelen talepleri değerlendirerek sahipsiz hurda araçların yerinden kaldırılması için bir çalışma başlatan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, yapılan uyarılara rağmen kaldırılmayan eski ve hurda araçları toplamaya başladı.

Yapılan uyarıları ve tebligatları dikkate alarak, plakası ve sahipleri tespit edilen bazı eski ve hurda araçların sahipleri tarafından kaldırıldığını ifade eden Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürü Hayati Aydın şu ana kadar 8 eski ve hurda aracın kendileri tarafından yerinden kaldırıldığını söyleyerek, Sanayi Mahallesi´nde oluşan kötü ve çirkin tablonun önüne geçtiklerini belirtti.
Bu talebin Sanayi Mahallesi´nde ikamet eden vatandaşlar ve Sanayi Mahallesi esnaflarından geldiğine dikkat çeken Aydın, toplatılan araçların Elazığ Belediyesi Destek Hizmetleri bünyesindeki Makine İkmal Servisi'ne gönderildiğini ifade ederek şehrin çeşitli noktalarında bulunan sahipsiz hurda araç sahiplerinin de bu konuda duyarlı olmalarını ve bu konuda çevreye kötü görüntü oluşturmamalarını istedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.