Elazığ'daki restorasyonlar için ilk ihale 26 Aralık'ta

07 Aralık 2012 Cuma 17:53
Elazığ'daki restorasyonlar için ilk ihale 26 Aralık'ta






ELAZIĞ (CİHAN)- Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreterliği restorasyon çalışmaları kapsamında Maden ilçesindeki Eski hükümet konağı ve saat kulesinin tadilatını yaptıracak.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Bilginoğlu, Kendi bütçemiz imkânları ve gerekse bakanlıklardan temin edilen ödeneklerle alt yapısı ve üst yapı çalışmalarımızı sürdürmekte ve birçok önemli projeyi de gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Harput´ta yaptığımız restorasyon çalışmaları gibi, Maden ilçemizde de bazı çalışmalar gerçekleştireceğiz. dedi.

Çalışmanın başlangıcı olarak, Maden'deki Eski Hükümet Konağı ve Saat Kulesi´nin restorasyonuyla işe başladıklarını belirten Bilginoğlu, Projenin ihalesini 26 Aralık´ta yapacağız. Proje yapım işlemleri için Diyarbakır Anıtlar Yüksek Kurulu'yla gerekli görüşmeler yapılmış ve gerekli izinler alınarak başlanılmıştır. şeklinde konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.