Elazığlı öğrencilerden el sanatlarına ilgi

29 Kasım 2012 Perşembe 14:01
Elazığlı öğrencilerden el sanatlarına ilgi






ELAZIĞ (CİHAN)- Elazığ Kurs Eğitim Merkezi El Sanatları Bölümü öğrencilerinin kendi elleriyle yaptıkları çalışmalar ilgi görüyor. Farklı branşlarda eğitimlerin verildiği Kurs Eğitim Merkezi'nde, El Sanatları Bölümü öğrencileri, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu makamında ziyaret ederek, kendi elleriyle hazırladıkları çerçeveli aynayı hediye etti.

Kurs Eğitim Merkezi Müdürü Oğuz Gündağ, çalışmalar hakkında Başkan Selmanoğlu'na bilgi verdi. Kurs Eğitim Merkezi'nden şimdiye kadar 7 bin kişinin mezun olduğunu belirten Başkan Selmanoğlu, kurslara talebin yüksek olduğunu ifade etti.

El sanatları öğrencisi Aylin Nesim ise kursların güzel geçtiğini ifade ederek, Arkadaşlarımız, el sanatları alanında oldukça güzel beceriler elde ettiler. Ve bu becerileri sizlerin de gördüğü gibi bugün kendini ispatladı. Arkadaşlarımızla birlikte atıl parçalardan oluşturduğumuz çerçeveli aynayı bugün başkanımıza hediye ettik. Bu aynanın çerçevesini kumaş parçalarından oluşturduk. dedi.

Kurs Eğitim Merkezi'nde eğitim gören kursiyerlerin büyük başarılara imza attığını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise El sanatları alanında kurslara katılan öğrencilerimiz bizleri ziyaret ederek, kendi elleriyle yaptıkları bu güzel çalışmayı bize hediye ettiler. Bizler de her zaman kendilerine destek vereceğiz. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyorum. diye konuştu.



CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.