Elmadağ'da engelliler için park yapılacak

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:36
Elmadağ'da engelliler için park yapılacak






ANKARA (CİHAN)- Ankara´nın Elmadağ ilçesinde, engelliler, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Elmadağ Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Gazi Şahin, makamına yeni yapılan engelli asansörüyle çıkan engellileri kapıda karşıladı. Engellilere yönelik bir parkın yapılacağını belirten Şahin, bir engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Elmadağ Engelliler Derneği Başkanı Havva Tiryaki, Rabbimin engeli bize hiç sorun olmuyor. Bize sorun olan kulun engeli. Yöneticiler yatırımları yaparken engellileri de düşünmeli. dedi.

Belediye Başkanı Gazi Şahin de engellilere yönelik bir parkın yapımına başlanacağını ve gelecek yıl içinde tamamlanacağı müjdesini verdi. Şahin, daha sonra engelliler ve ailelerine yemek verdi. Engelliler, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, Gazi Şahin'e hediye verdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.