Emine Nakıpoğlu öğrencileri, topladıkları kitapları kardeş okula bağışladı

06 Aralık 2012 Perşembe 14:35
Emine Nakıpoğlu öğrencileri, topladıkları kitapları kardeş okula bağışladı






GAZİANTEP (CİHAN)- Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu öğrencileri, okulda başlatılan 'Kitabımı Paylaşıyorum Projesi' kapsamında topladıkları kitapları kardeş kurum Karakesek Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine bağışladı. Okulda toplanan yaklaşık 500 kitap okul idarecileri ve okul aile birliği üyeleri tarafından kardeş okula teslim edildi.

Karakesek Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Erkan Ersoy, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bugün Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu öğrencilerinin bizlere bağışlamış olduğu bu kitaplar 'aydınlık bir gelecek' yetiştirmemiz de bize büyük katkılar sağlayacak. dedi.

Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Serpil Yılmaz ise, Bizler, başta ülkemiz olmak üzere bu memlekette başarılı ve çalışkan öğrenciler yetiştirmek, yarınlarımızı emanet edeceğimiz gençlerimizin aydın gençler olması için mücadele ediyoruz. Karakesek Köyü İlköğretim Okulu´nun kütüphanesine katkıda bulunmak amacıyla öğrencilerimiz tarafından bağışlanan kitapları kardeş okulumuza teslim ettik. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.