Emniyetten engelliler için eğitim semineri

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:17
Emniyetten engelliler için eğitim semineri






ANKARA (CİHAN)- Emniyet Genel Müdürlüğü'nde, Dünya Engelliler Günü sebebiyle emniyet teşkilatı mensuplarından engelli çocuğu bulunan ailelerin de katılımıyla bir tören düzenlendi. Törene Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Muammer Buçak, ÖZEV Mütevelli Heyeti Başkanı Saime Toptan, Daire Başkanları ve aileler katıldı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hüseyin Alsancak, 'Engelliler ve Hakları' konusunda Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmalar hususunda bilgi verdi. Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Buçak, toplum olarak engelli bireylere bakış açısının her geçen gün pozitif yönde gelişme sağladığını söyleyerek katılımcılara konu hakkında açıklayıcı bilgiler sundu.

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ise törene mesaj gönderdi. Kılıçlar mesajında Toplum içerisinde her zaman karşılaştığımız engelli insanlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak tedbirlerin alınması, onların üretime, eğitime ve sosyal hayata katılımlarının sağlanması, tüm kurumların ve bireylerin duyarlı olması ve sorumluluk alması gereken çok önemli bir toplumsal gerçek olarak karşımızda durmaktadır. Özellikle emniyet teşkilatımızın bu yönde gösterdiği gayret ve çalışmalar devam etmekte olup düzenlemiş olduğunuz etkinliğin bu yönde son derece faydalı olacağını belirtir, emeği geçenleri kutlar, başarılarınızın devamı dilerim. ifadelerini kullandı.

Törende Saime Toptan ve ÖZEV üyeleri engelliler konusundaki hassasiyetlilerini vurguladı. Etkinlik, engelli çocuklar ve yetişkinler tarafından müzik ve slayt gösterileri eşliğinde etkinlikler devam etti. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.