En başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki oldu

04 Aralık 2012 Salı 14:51
En başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki oldu






KAYSERİ (CİHAN)- Kayseri'de büyük projelere imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin yaptığı son ankette, büyükşehir belediye başkanları arasında en başarılı isim oldu.

Yerel seçimlere bir yıl gibi bir sürenin kaldığı bugünlerde özellikle büyükşehir belediye başkanlarının performansları anketlere yansımaya devam ediyor. Andy-Ar Sosyal Araştırma Merkezi'nin 6 ayda bir yayınladığı ve 16 büyükşehir ile İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'daki ilçe belediye başkanlarının performans değerlendirmesini esas alan Yerel Yönetimler Araştırması ile ilgili sonuçları açıkladı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin, şirketin, 16 büyükşehir belediye başkanları arasında yaptığı araştırmada liste başında yer aldığı açıklandı. İkinci sırada Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, üçüncü sırada ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu var.

Andy-Ar Kasım ayı anketinde ayrı bir başlık altında da en başarılı ilk 20 ilçe belediye başkanı olan isimleri vatandaşlara sordu. Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Türkiye geneli ilçe belediye başkanlarının başarı sıralamasında ilk 20 listesinde yer almayı başardı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.