Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:32
Engelli kardeşlerimizin her zaman yanındayız






SAMSUN (CİHAN)- AK Parti Samsun İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi'ni ziyaret etti.

AK Parti Samsun İl Sosyal İşler Başkanı Orhan Tozlu, İl Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Elif Coşkun Bilgin, Özürlüler Koordinasyon Merkezi Başkanı Hikmet Yücebaş, Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Ali Elbir 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Avukat Mehmet Yılmaz'ı ve Başkan Yardımcısı Hayriye Hakyemezoğlu'nu dernek binasında ziyaret etti.
Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Avukat Mehmet Yılmaz, Yaptığımız çeşitli etkinliklerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutluyoruz. Bizler için anlamlı bir günde bizleri yanlız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederim. dedi.

Engelli vatandaşların her zaman yayında olduklarını ve Özürlüler Koordinasyon Merkezi ile de yapılan çalışmaların her zaman takipçisi olduklarını dile getiren AK Parti Samsun İl Sosyal İşler Başkanı Orhan Tozlu, Hükümetimiz engelli kardeşlerimizin kimseye bağlı olmadan yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başta eğitim ve sağlık olmak üzere, engelli vatandaşların her alanda özgürce yaşamlarını sürdürebilmeleri ve sosyal alanlarda daha çok yer almaları için çeşitli imkânlar sunuluyor, sunmayada en güzel bir şekilde devam edilecektir. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nüzü tebrik ederiz. diye konuştu.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.