Engelli öğrencilerden, Vali Yenigün´e ziyaret

03 Aralık 2012 Pazartesi 15:15
Engelli öğrencilerden, Vali Yenigün´e ziyaret






ERZİNCAN (CİHAN)- Erzincan Valisi Selman Yenigün, engelli vatandaşların önündeki tüm engelleri kaldırmak için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyledi.

Erzincan Türk Kızılayı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yönetici ve öğrencileri, '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' nedeniyle Vali Yenigün'ü ziyaret etti.

Türk Kızılayı'nın her alan da güzel çalışmalar yaptığını belirten Yenigün, Depremlerde, sel baskınlarında, yangınlarda, sokakta kalanlara her konuda sadece ulusal anlamda değil tüm uluslar arası anlamda da yardımlarını sürdürüyor. Böylesine geniş kapsamlı hizmet veren bir kurumun ilimizde de aynı zaman da bir rehabilitasyon merkezi açmak suretiyle hizmetlerini sürdürüyor. Rehabilite edilmesi gereken genç yavrularımızı burada hayata hazırlıyorlar. Bu anlamda Türk Kızılay´ına teşekkür ediyoruz. dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne yönelik düşüncelerini de aktaran Vali Yenigün, şöyle konuştu: Bu engelli kardeşlerimize, engelli vatandaşlarımıza onların önünde ki engelleri kaldıracak tüm tedbirleri almamız gerekir. Erzincan bu manada iyi bir örnektir. Erzincan bu konuda üzerine düşeni olabildiğince yapmaya çalışmaktadır. Özellikle Erzincanlı vatandaşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, dernekler, ilgili kurum ve kuruluşlar bu bağlamda çok önemli çalışmalar yapıyorlar. Projeler üretiyorlar. Bu noktada Erzincanlı vatandaşlarımızın bu duyarlılığı tabi tüm kamu görevlileriyle de birleşince ortaya güzel bir sonuç çıkıyor. Büz bu sonuçtan memnunuz. Ama tam mıdır. Hiçbir zaman tam olmayacaktır. Sonuna kadar bu konuda ki uğraşımız çalışmamız devam edecektir. Güzelin sonu yok, güzeli bulmamız lazım. En güzeli yakalamamız lazım. Erzincan da ki hedef budur. 3 Aralık Engelliler günü dolayısıyla da tüm engelli kardeşlerimizin bu gününü kutluyorum.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.