Engelli ve down sendromlular İzmir Emniyet Müdürü Bilkay'ı ziyaret etti

06 Aralık 2012 Perşembe 16:38
Engelli ve down sendromlular İzmir Emniyet Müdürü Bilkay'ı ziyaret etti






İZMİR (CİHAN)- İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Engelliler Haftası dolayısıyla Engelliler Derneği ve Down Sendromlular Derneği üyelerini ağırladı. Rehabilitasyon ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Ramazan Kaymaz, Down Sendromlular Derneği Ege Bölge Temsilcisi Sami Altunel, engelli ve down sendromlu çocuk ve gençler, aileleriyle birlikte Bilkay'ı ziyaret etti.

Dernek başkanları, ziyarette fiziksel ve zihinsel engelli vatandaşların sıkıntıları hakkında bilgi verdi. Engelli gençlerin çevre şartları sebebiyle topluma yeteri kadar dahil olamadığını, arabaların engelli rampalarına park edilmesi yüzünden kaldırımları rahat kullanamadıklarını dile getiren dernek başkanları, çözüm için yapılması gerekenler hakkında fikir alışverişinde bulundu. İl Emniyet Müdürü Bilkay ise engelli çocuk ve gençlerin topluma kazandırılması için ailelerine büyük sorumluluk düştüğünü belirterek, onlardan utanmak yerine topluma dahil etmek için daha fazla fedakârlık yapmak gerekliliğini söyledi. Bilkay, bu konuda üzerlerine düşen görevleri yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretin sonunda engelli gençlere çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.