Engelliler, Başbakan için kilim dokudu

04 Aralık 2012 Salı 19:34
Engelliler, Başbakan için kilim dokudu






BATMAN (CİHAN)- Batman Ortopedik Engelliler Derneği, İŞKUR ile ortaklaşa hayata geçirdiği Halı Kursu Projesi kapsamında Türkiye motifli kilim dokuyan engeliler, bunu Başbakan'a hediye etmek istiyor.

Ürettikleri kilimleri, bir gün büyük bir fuarda sergileyip çok güzel bir şekilde değerlendireceklerine inandığını belirten kursiyerler, Başbakanımız için kök boya kullanılarak tamamı el dokuma çok güzel bir Türkiye haritası motifli halı dokuduk. Başbakanımızdan randevu talebinde bulunuyoruz. Umarım sesimize kulak verir ve bize ilgisiz kalmaz. Gerekirse Ankara´da gerekirse başka bir platformda Başbakanımıza hediye etmek istiyoruz. dedi.

240 engelli vatandaşın üye olduğu derneğin başkanı Fatma Zehra Atay, proje kapsamında 10 engelli vatandaşın kurs gördüğünü, projenin büyümesi ve genişlemesini istediklerini söyledi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.