Engelliler meclisine engelli ayarı

05 Aralık 2012 Çarşamba 17:05
Engelliler meclisine engelli ayarı






TOKAT (CİHAN)- Engelli meclisinde engelli vatandaşlarla bir araya gelen Tokat'ın Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, engelliler meclisi toplantı salonunda engellilere yönelik düzenlemeler yapılacağını söyledi.

Engelliler Meclisi toplantısında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Bugün engelsiz bir dünya için hep birlikte çalışıyoruz. Biz sizi engelli olarak görmüyoruz. Sizlerle toplum içinde daha fazla birlikte olmak için, sizin daha rahat yaşamanız için neler yapabileceğimizi araştırıyoruz. El birliği ile 3 ay gibi kısa sürede çok başarılı işler yaptık. Örneğin, Fatih Sultan Mehmet Mahallemizde engelsiz yaşam parkı oluşturduk. Bu parkların sayısını daha da artıracağız. dedi.

Engelliler Meclisinin 2. toplantısında ATEKDER Başkanı Akgül Çetin de bir teşekkür konuşması yaptı. Erbaa Belediyesi ile çok güzel işlere imza atacaklarını ifade eden Çetin, Başkanımızdan çok önemli destekler aldık. Mühendis kimliğiyle bize çok büyük destekler verdi. Biz görme engellilerin rahatça gezebilmesi için yeni dizayn edilecek olan Cumhuriyet Meydanı'nda bir engelli sokağı düzenlenmesini sayın başkanımızdan talep ediyoruz. şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yenihan, engelliler ve ailelerinin katıldığı toplantıda, çeşitli konulardaki soruları cevaplandırdı ve onlarla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.