Erbaa'da yağmur suyu sorunu çözülecek

07 Aralık 2012 Cuma 14:26
Erbaa'da yağmur suyu sorunu çözülecek






TOKAT (CİHAN)- Yağmur suyu nedeniyle caddelerde oluşan su akıntısına çözüm için drenaj çalışmaları devam ediyor. Önceki aylarda yağmur suyu drenaj sistemi tamamlanan Fevzi Paşa Mahallesi Niyazi Kırımca Caddesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi Sağlık Caddesi'ne ilave olarak Cumhuriyet Mahallesi Dr. Sermet Durmuşoğlu Caddesi'ndeki çalışmalar da tamamlanmak üzere.

Erbaa Belediyesi Fen İşleri Müdürü Şafak Tekman, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, Bu güne kadar toplamda 5 kilometrelik yağmur suyu drenaj hattı döşedik. Bu ay itibarı ile Gazi Bulvarı, Doğu Bulvarı ve Alparslan Türkeş caddelerindeki çalışmaları da tamamladığımızda artık Erbaa'da yağmur suyu sorunu yaşanmayacak. dedi.

Proje ile ilgili bilgi veren Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ise şunları söyledi: Erbaa Belediyesi olarak proje ve çalışmalarımızın tamamı insan ve çevre odaklıdır. Herhangi bir proje hakkında karar vermeden çok yönlü bir fizibilite çalışması yapıyoruz. Çalışmalarımızın devam ettiği yağmur suyu drenaj projesi de öyle. Bu çalışmamızla hem çevremizi korumuş olacağız, hem de insanımızın daha da sağlıklı yaşayacağı bir ortam sağlayacağız. Ayrıca bizim yağmur suyu drenaj hattı, doğalgaz hatları ve elektrik kablolarının yeraltına alınması çalışmalarından dolayı hem yollarımız çok bozuluyor, hem de halkımıza ve esnafımıza biraz rahatsızlık veriyoruz. Bunun için hem halkımızdan hem de esnafımızdan özür diliyoruz. Ama hemşehrilerim rahat olsun, Erbaa Belediyesi'nin asfalt yapamama gibi bir sorunu yoktur. Gerek ekonomik ve gerekse ekipman anlamında hiç olmadığımız kadar güçlü durumdayız. Sadece halkımızın vergilerinin israf olmaması adına bu çalışmaların bitmesini sabırla beklemek zorundayız. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.