Erdoğan; 15 Temmuz'u şehitlerimizi anma günü ilan ettik

Son Dakika Haberleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Org.Hulusi Akar gece yarısı ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda önemli açıklamalar yapan Erdoğan '15 Temmuz'un şehitleri anma günü olarak ilan ettik' dedi.

22 Temmuz 2016 Cuma 00:23
Erdoğan; 15 Temmuz'u şehitlerimizi anma günü ilan ettik






Erdoğan; 15 Temmuz'u şehitlerimizi anma günü ilan ettik


Son Dakika Haberleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Org.Hulusi Akar gece yarısı ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda önemli açıklamalar yapan Erdoğan '15 Temmuz'un şehitleri anma günü olarak ilan ettik' dedi. Erdoğan açıklamasında darbe teşebbüsüyle bağlantılı olarak 10 bin 410 kişi gözaltında 4 bin 60 kişi tutuklandığını söyledi.

Devletimiz umhurbaşkanıyla, hükümetiyle, TSK ile, bakanlıklarıyla, emniyet teşkilatıyla, valilikleriyle, belediyeleriyle, hepsinden önemlisi milletiyle dimdik ayaktadır. Hükümetimiz güvenlik güçlerimizin üstün gayretleri neticesinde duruma hakimdir.

FETÖ mensuplarının kurumlarımızdan temizlenme süreci tüm hızıyla sürüyor. Dün OHAL ilanıyla ilgili süreç, bugün Meclis'imizde tamamlanmıştır. Türkiye bir hukuk devletidir. Yapılan operasyonlar çerçevesinde 10 bin 410 kişi gözaltına alınmış 4060 kişi de tutuklanmıştır. Hükümetimiz ve güvenlik güçlerimiz çalışmalarına devam ediyor. Feraseti ve cesaretiyle, silahlı darbe girişimini akamete uğratan kahraman milletimizden demokrasi nöbetini sürdürmesini rica ediyorum.
Darbenin en güçlü panzehiri milli iradedir, Bir haftadır bu kutlu mücadeleyi, en küçük bir provokasyona izin vermeden yürüten milletimden biraz daha sabır istiyorum. Köken, mezhep, ideolojik düşünce farkı gözetmeksizin meydanları dolduran her bir vatandaşıma şahsım ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. Bu uru bünyemizden kazıyabilmemiz için gereken hazırlıklar hayata geçirilirken, darbe heveslilerine en küçük fırsat vermememiz şarttır.
Son Güncelleme: 22.07.2016 00:28
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.