Erdoğan 3. darbe iddiasına çok sert tepki gösterdi

Konya'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. darbe girişimi iddiasına sert sözlerle cevap verdi.

14 Ekim 2016 Cuma 13:25
Erdoğan 3. darbe iddiasına çok sert tepki gösterdi






Konya'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3. darbe girişimi iddiasına sert sözlerle cevap verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Konya’da vatandaşlara sesleniyor...
Erdoğan’ın konuşması özetle şöyle:

Şimdi konuşuyorlar. Şimdi 3. darbe gelecekmiş... Bir tane ukala, kendini bilmez köşesinden bir şeyler yazıyor. Ne diyor şair, yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan. 15 Temmuz bunun en güzel ifadesi oldu. Birileri farklı şeyler söylediler. Ne dediler, Almanya'ya, İtalya'ya iltica etti... Bilmiyorlar ki biz bu yolda terbiyemizi alırken eğer lider taşın arkasına saklanırsa millet dağın arkasına saklanır. Meydanlara dediğimizde, ölümüne dediğimizde benim aziz milletim 81 vilayette meydanlara yürüdü.
Birileri başka şeyler söyledi neymiş Almanya'ya iltica bilmiyorlar ki biz terbiyemizi alırken şöyle aldık, eğer lider taşın altına saklanırsa, millet dağın ardına saklanır.
15 Temmuz Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak istemeyenlerin operasyonudur. Kiminle vurdular benim kardeşlerimi, bizim uçaklarımız, helikopterlerimiz, tanklarımız, toplarımız, silahlarımızla.
241 şehidimiz var. O akşam o bombaları yağdıranlar zannetmişlerdi ki biz güçlüyüz. Uçaklar, helikopterler, tanklar, toplar güçlü. Bilmiyorlardı ki güç, yeryüzünde Allah’ın halifesi olan insanlardadır.Kıyamete dek bu karalılığımız devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.