Erdoğan Boğaziçi Köprüsü'nde intihara girişen genci ikna etti

İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi köprüsü korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişiyi ikna etti ve intihardan vazgeçirdi.

25 Aralık 2015 Cuma 15:12
Erdoğan Boğaziçi Köprüsü'nde intihara girişen genci ikna etti






Erdoğan Boğaziçi Köprüsü'nde intihara girişen genci ikna etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi köprüsünde makam aracını durdurarak intihar girişiminde bulunan kişiyi yanına çağırdı. Erdoğan'ın yanına giden kişi yaklaşık 1,5 saattir süren intihar girişimini Erdoğanla konuştuktan sonra sonlandırdı.



Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Hazreti Ali Camii'nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, namaz sonrası Beşiktaş'taki Mayebn köşküne doğru yola çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konvoyu ilerlerken Boğaziçi köprüsü üzerinde durdu. Erdoğan'ın korumaları, korkuluklarda intihar girişiminde bulunan kişinin yanına gitti.

Bu sırada makam aracının camı açan Erdoğan, köprü korkuluklarındaki kişiyi yanına çağırdı. İntihar girişiminden vazgeçen kişi, Erdoğan'ın yanına gitti.

Erdoğan, elini öpen kişiyle bir süre konuştu.
Son Güncelleme: 25.12.2015 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.