Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki: Yanlış yerde duruyorsunuz

Terör örgütü armasını kollarına yapıştıran Amerikan askerlerine en sert tepki Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan Diyarbakır konuşmasında ABD yönetimini sert bir dille uyardı; Yanlış yerde duruyorsunuz...

28 Mayıs 2016 Cumartesi 16:28
Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki: Yanlış yerde duruyorsunuz






Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki: Yanlış yerde duruyorsunuz

Terör örgütü PKK'nın silahlı kanadı YPG armalanını kollarına asan Amerikalı askerlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki. Diyarbakır'da konuşan Erdoğan 'ABD yanlış yende duruyor, bize verilen söz bu değil. Bize dost olanlar kalkıp kendi askerlerine YPG'ye destek olarak gönderemez' dedi..

ÖRGÜTÜ HÜSRANA UĞRATTIK

ABD'nin YPG'ye vermiş olduğu desteği kınıyorum. Bize verilen söz bu değil. Ben siyasetin dürüst yapılacağına inanan birisiyim. Dolayısıyla bize dost olanlar, bizimle NATO'da beraber olanlar kalkıp da kendi askerini YPG'nin işaretleriyle Suriye'ye göndermemeli gönderemez. Hala YPG'ye biz destek vermeye devam edeceğiz,  o PKK değildir diyenler lütfen gel de bunun bizden dersini al. Yanlış yerde duruyorsunuz. Bizzat terör örgütüyle ilgili bütün belgeleri veriyoruz. Ama attıkları adımlar yanlış.
Güvenlik güçlerimiz tarihe geçecek bir mücadele vererek örgütü hüsrana uğrattılar.

''YA SİLAHLARI BIRAKIRLAR YA DA...''

PKK'nın desteklemiş olduğu parti PKK adına parlamentoda. Milletimiz bunlar vergilerimizle oradan maaş almamalıdır diyor.  Şimdi tutuştular yurt dışına kaçmaya çalışıyorlar.

Silah bırakacaksalar kuru kuru değil. Gömecek, betonlayacak ve koordinatlarını verecek. Olmadı mı? O zaman bu ülkeyi terk etmek zorunda kalacak.

HDP Eş Başkanı sokağa çıkma çağrısı yaptı. 53 kişi öldü mü? Yasin Börü kardeşimiz öldü mü? Üzerinden geçtiler mi? Bunlarda vicdan diye bir şey yok. Er veya geç Azizün Züntikam olan Allah'tır. Bunlardan intikam alacaktır.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.