Eriş: Adanaspor'suz zirve yarışının olmayacağını gösterdik

05 Aralık 2012 Çarşamba 12:37
Eriş: Adanaspor'suz zirve yarışının olmayacağını gösterdik






ADANA (CİHAN)- Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Kayseri Erciyesspor karşısında aldıkları galibiyetle Adanasporsuz bir yarışın olmayacağını herkese gösterdiklerini söyledi.

Adana´da yayın yapan bir radyo programına katılan Teknik Direktör Eriş, kriz dönemini iyi atlattıklarını belirterek, Erciyes maçından önce `yenip geleceğiz´ dediğini hatırlattı. `Erciyes'e giderken fal bakmadık´ diyen başarılı teknik adam, Sadece gerçeklerden yola çıktık, ben abartılı ifadeleri sevmem, realitenin dışına çıkmam. Adanaspor ve Erciyesspor'u mukayese ettiğim zaman onları yeneceğimizi düşündüm ve oyun disiplinine bağlı kalarak, zorlanmadan kazandık. ifadelerini kullandı.

Adanaspor'suz bir zirve yarışının olmayacağını söyleyen Eriş, Herkes haddini bilecek. Bizsiz bu yarışın olmayacağını herkes gördü. Adanaspor'u yarışın dışında tutmak gibi bir düşünceye kimse sahip olamaz. Biz kriz anını iyi atlattık, şimdi kriz yaşayanları göreceğiz. Çok şükür bizim ayaklarımız yere sağlam basıyor. şeklinde konuştu.

Adana'yı çok sevdiğini söyleyen Levent Eriş, takımcı bir hoca olduğunu aktardı. Eskiden Adanaspor7da futbolcuya dayalı bir sistem olduğunu ileri süren Levent Eriş, 1,5 yıldır buradayım, eskiden Adanaspor'da futbolcuya dayalı bir sistem vardı. Futbolcunun isteğine göre antrenör geliyor, futbolcunun isteği üzerine gidiyordu. Biz bu sistemi yok ettik ve oyuncularımıza bunu inandırdık. Sıkıntılarımız elbette var, bugün Barcelona'da bile sıkıntılar oluyor, ama bunu en aza indirecek şekilde çalışıyoruz. dedi.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.