Erken seçim için AK Parti açık kapı bıraktı, CHP 'Hemen' dedi

MHP Genel Başkaı Devlet Bahçeli'i 26 Ağustos tarihide erke genel seçim çağrısına Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yarın kendisiyle görüşeceğim" cevabını verdi. CHP ise Erken Genel Seçim'e hazır olduğunu açıkladı. İYİ Parti'den ses yok.

17 Nisan 2018 Salı 12:11
Erken seçim için AK Parti açık kapı bıraktı, CHP 'Hemen' dedi






Erken seçim için AK Parti açık kapı bıraktı, CHP 'Hemen' dedi

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin erken seçim çağrısı yapmasının ardından gözlerin çevrildiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bahçeli ile yarın görüşeceğini söyledi. 

AK Parti grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan,  "Şu an itibarıyla bir yorumum olmayacak ama yarın Bahçeli ile bir görüşmem var" dedi.

Erdoğan'ın sözlerini aktaran Ciner Medya Ankara Temsilcisi Ali Can Türkoğlu, görüşmenin Erdoğan'ın programında olmadığını, Bahçeli'nin erken seçim çıkışı yapmadan önce randevunun alınmış olabileceğini söyledi. 

Bahçeli'nin erken seçim çağrısına ilişkin Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Partinin yetkili kurullarında görüşülür" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısı Ankara'nın gündemini değiştirdi. Bahçeli'nin bu çağrısına ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Yetkili kurullarımızda değerlendirilir" yanıtını verdi. 


CHP: BİZ HAZIRIZ HODRİ MEYDAN

Son dakika haberi... Habertürk TV yayınına bağlanan CHP Sözcüsü Tezcan, Bahçeli'nin erken seçim çağrısına "Hodri meydan diyoruz" diyerek yanıt verdi. Tezcan, "Biz her zaman hazırız. Türk Milleti gereken cevabı verecektir. Koalisyonun büyük ortağı AK Parti'nin ne diyeceğini merakla bekliyoruz." diye konuştu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı erken seçim çağrısına CHP'den jet yanıt geldi. Habertürk TV'ye konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, "Hodri meydan" dedi. Tezcan, şöyle konuştu:

TEK ADAM KOALİSYONU SÖZCÜSÜ

Türkiye çok ciddi bir sıkışmışlık içinde. Hem ekonomik hem toplumsal barış hem adalet anlamında bu sorunların tek sorumlusu tek adam rejimi. Göndermenin yolu da sandık. Erken seçime her zaman hazırız. Hodri meydan diyoruz. Bir hükümet sözcüsü var, bir AK Parti sözcüsü var, bir de tek adam koalisyonu sözcüsü var. Tek adam koalisyonu sözcüsü çağrıyı yaptı. Hükümet sözcüsü, 'Yetkili kurullarımız değerlendirecek' dedi. Tek adam koalisyonu sözcüsü erken seçim çağrısı yaptı. Biz hodri meydan diyoruz. Milletimize de güveniyoruz. Bu tek adam koalisyonunun büyük ortağı Erdoğan ve partisinin sözcüsü ne diyor bekliyoruz. Yetkili kurulları görüşsünler bakalım. Kanaatleri neymiş bakalım. Biz hodri meydan diyoruz.
 

Anahtar Kelimeler:
Erken Seçim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.