Erman Kunter: CSKA Moskova maçı bizim için iyi bir sınav olacak

05 Aralık 2012 Çarşamba 16:20
Erman Kunter: CSKA Moskova maçı bizim için iyi bir sınav olacak






MOSKOVA (CİHAN)- Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın Başantrenörü Erman Kunter, yarın oynayacakları CSKA Moskova maçının iyi bir sınav olacağını söyledi.

THY Euroleague D Grubu 9. maçında yarın TSI 18.00´de CSKA Moskova ile karşılaşacak olan Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı´nın Başantrenörü Erman Kunter, karşılaşma öncesi siyah - beyazlı kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Takımın eksiklerini daha rahat görüyoruz. Top 16´ya kalmayı garantiledikten sonra bu tür maçlar bizim diğer tura hazırlanmamız açısından çok önemli. Bizim için iyi bir sınav oluyor, bu maçlarda takımın eksiklerini daha rahat görüyoruz. Top 16´daki takımların birçoğu CSKA Moskova gibi güçlü ekipler olacak. Bu maç bizim için iyi bir gösterge olacak. dedi.

TUTKU´NUN EKSİKLİĞİ BİZİ ÇOK ETKİLEDİ

Erman Kunter, takım içindeki sıkıntılarla ilgili bilgi verirken ise Tutku´nun tedavisi devam ediyor ve en erken 1 hafta sonra takıma katılabilecek. Cevher´in soğuk algınlığı var, onun da tedavisi devam ediyor. Antalya maçından sonraki Aliağa Petkim mücadelesinde Tutku takıma katılır diye düşünüyorum. Tutku´nun eksikliği biz çok etkiledi. Bir an önce tekrar takıma katılması için sağlık ekibimiz çalışıyor. diyerek sözlerini tamamladı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.