Ersun Yanal: Bu turu kazasız geçtiğimiz için oyuncularıma teşekkür ediyorum

29 Kasım 2012 Perşembe 17:42
Ersun Yanal: Bu turu kazasız geçtiğimiz için oyuncularıma teşekkür ediyorum






ANKARA (CİHAN)- Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Eskişehirspor, Polatlı Bugsaşspor'u 4-0 mağlup etti. Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, turu kazasız geçtikleri için oyuncularına teşekkür etti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Ersun Yanal, tüm oyuncularının kıymetli ve değerli olduğunu kaydetti. Yanal, şöyle konuştu: Bugün oynayan oyuncularımızda kıymetli ve değerliydi, bir takım olarak sahaya çıktık. Bu takım kısa zaman içerisinde golü buldu. Ama istediğimiz oyun formatını oynamak ve böyle karşılaşmalarda bu noktaya oldukça güç. Oyuncu seçimi ve oyuncaların sahada ki oyun anlayışını sadık kalma anlamında zorlandığı anlarda yaşadık. Belki biz özellikle ilk yarının 10 - 15 dakikalık bölümünde uzaklaştıramadığımız ve hem duran toplanda ve duran topların dönüşünde bize sıkıntı yaşattılar. Onun dışında istediğimiz oyunu son 15 dakikaya sığdırdık. Özellikle oyun formatımızın, oynayan oyuncularımızın, devamlı oynayan oyucularımızın saha bir araya geldiği dakikalarda bu gerçekleşti. Bu turu kazasız geçtiğimiz için oyuncalarıma teşekkür ediyorum.

Bir gazetecinin 'Hem ligde, hem kupada mücadele edecek olan Eskişehirspor ara transferde takviye yapacak mı?' sorusuna Ersun Yanal, kendisinin çok fazla takım değiştirmekten yana olmadığını belirterek, Takım olarak çok iyi anlaşan bir ekibiz. Ne kimseyi bırakmaya, nede kimseyi almaya niyetim yok. diye cevap verdi.

Yanal ayrıca, Türkiye'nin artık mali disiplini yüksek takımlar yaratmak zorunda olduğunu, o disiplini yaratamayan takımların gelecekle ilgili ciddi kaygıları olduğunu sözlerine ekledi.


BURHAN EŞER: LİGDE VE KUPADA İDDİALI OLDUĞUMUZU GÖSTERDİK

Eskişehirsporlu futbolcu Burhan Eşer ise rakiplerini ciddiye aldıklarını ve maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi.

Eşer, Disiplinli oyandık. Zaman zaman pozisyon da verdik; ama sonunda galip geldik. 6. tura çıktığımız için sevinçliyiz. Ligde ve kupada iddialı olduğumuzu gösterdik. dedi.

Serdar Dursun da 4 - 0 gibi farklı bir galibiyet aldıklarak kupada iddialı olduklarını kaydetti.




CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.