Erzincan'da deprem fırtınası, Erzincan 4.5 ile sallandı

Erzincan gece yarısı 4.5 ile sallandı. Merkeze yakın Mertekli köyü yakınlarında meydana gelen depremin detayları haberin devamında.

16 Aralık 2016 Cuma 21:43
Erzincan'da deprem fırtınası, Erzincan 4.5 ile sallandı






Erzincan'da deprem fırtınası, Erzincan 4.5 ile sallandı

Son Depremler, Erzincan'da gece yarısı meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki depremden sonra adeta deprem fırtınası yaşandı. Merkez üssü Mertekli Köyü olarak açıklanan deprem saat 00.21 sularında meydana geldi.
Yeryüzüne oldukça yakın bir noktada 1.9 KM derinliğinde oluşan  depremin hissedilme şiddeti vatandaşları korkuttu..



Son Dakika Deprem, İşte Erzincan Depremi'nin ayrıntıları..


Erzincan'da saat 00.21 sularında 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi


Erzincan'da Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı. Deprem Erzincan'a bağlı çok sayıda ilçe ve yerleşim biriminde yoğun olarak hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün merkez üssünü kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Mertekli Köyü olarak belirlediği deprem, saat 00.21'de oldu.

Yerin 1.9 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, kent merkezinin yanı sıra çevre ilçelerde de hissedildi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı.

3 ARTÇI DEPREM DAHA

Bu depremin ardından bölgede, büyüklükleri 2.0 ile 2.6 arasında değişen, üç artçı deprem daha meydana geldi.
Anahtar Kelimeler:
Erzincan Deprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.