Erzurum'da istihdam fuarı düzenlenecek

04 Aralık 2012 Salı 15:10
Erzurum'da istihdam fuarı düzenlenecek






ERZURUM (CİHAN)- Erzurum İstihdam Fuarı'nın tanıtımı, Vali Sebahattin Öztürk tarafından yapıldı.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen tanıtım programına Tüm Sanayici İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şubesi ve İŞKUR yetkilileri katıldı. Fuar hakkında bilgi veren Vali Öztürk, işçi ve işvereni buluşturacak olan bu etkinliğin 14-15 Aralık tarihlerinde İl Özel İdaresi ve Genel Sekreterliği fuaye salonunda düzenleneceğini söyledi.

Bu fuarın Erzurum'da bir ilk olduğunu belirten Öztürk, Fuarda, özellikle nitelikli iş gücüyle, istihdam edilecek firma ve kurumları bir araya getirme amacını gütmektedir. Yani iş arayanlarla iş sunanları buluşturmayı amaçlamaktadır. şeklinde konuştu. Sebahattin Öztürk, TÜMSİAD'ın bu projenin bir paydaşıdır. Sadece özel kuruluşlar değil, devlet kuruluşları da bu projede yer alıyor. Bununla ilgili kurumlarla yazışmalar başlatıldı. Çoğu kuruluşla, büyük firmaların temsilcileriyle görüşmeler yapıldı.'' dedi.

Fuara 25 firmanın katılacağının bilgisini veren Öztürk, bu sayıyı daha da yukarı çekmek için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. İŞKUR İl Müdürü Ahmet Tacettin Ötügen de fuarda sadece iş görüşmelerinin değil, seminer konferans gibi çeşitli etkinliklerin de yapılacağını duyurdu. TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, bu organizasyonun şehrin ekonomisine önemli katkılarda bulunacağını ifade etti.

Tanıtım programı sonrası TÜMSİAD ve İŞKUR arasında protokol imzalandı. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.