Erzurumlu kadınlar mefruşat sergisi açtı

06 Kasım 2012 Salı 17:35
Erzurumlu kadınlar mefruşat sergisi açtı






ERZURUM (CİHAN)- 'Kadınların İstihdamına Destek İçin Eğitim-Üretim-Satış ve Pazarlama Projesi' kapsamında, Mefruşat ve Ev Tekstili Sergisi açan Büyükşehir Belediyesi, ev hanımı kursiyerlerinin el işi çalışmalarını görücüye çıkardı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'in açılışını yaptığı sergide, yatak örtülerinden nevresim ve ev dekorasyonuna varıncaya kadar birçok ürün beğeniye sunuldu. Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde açılan sergiyi Genel Sekreter Deniz Köken'le birlikte gezen Başkan Küçükler, 'Kadınların İstihdamına Destek İçin Eğitim-Üretim-Satış ve Pazarlama Projesi' sayesinde, Erzurum'da örnek çalışmalar yapıldığını söyledi.

Projenin, kadınların istihdam edilebilirliğine katkı sağlama amacıyla hazırlandığını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Bu projemiz kapsamında, bundan birkaç ay önce de hanım kardeşlerimize yönelik aşçılık kursu düzenlenmişti. Tabi bu kurslarımızın amacı, kadınlarımızın katma değer üretim sürecine doğrudan dahil olmalarını sağlamak. Bunu yaparken de kadınlarımızın en çok başarılı oldukları alanlarda mesleki eğitim almalarına imkan sunuyoruz. Mefruşat ve ev tekstili de işte bu alanlardan birisi. Bu dalda eğitim alan kursiyerlerimiz, üretimini yaptıkları çeşitli mefruşat ve ev tekstili ürünlerini bugün beğeniye sundu ve bir sergi açtılar. diye konuştu. CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.