LUX Bodrum Resort& Residences Avrupa'nın Birincisi Oldu

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali'de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı.

24 Ağustos 2017 Perşembe 16:39
LUX Bodrum Resort& Residences Avrupa'nın Birincisi Oldu






LUX Bodrum Resort& Residences Avrupa'nın Birincisi Oldu

Farklı bölgelerden otellere ödüllerin verildiği yarışmada, 'Luxury Villa Resort' kategorisinde Avrupa'nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX* Bodrum, 2015 yılında proje aşamasındayken saygın mimari tasarım ödüllerinden biri olan A'Design Awards Milano'da dünya ikincisi olarak gümüş ödüle layık görüldü. 2017 yılında İsviçre'de, turizm alanında dünyanın en büyük organizasyonu olan World Luxury Hotel Awards'de Doğu Avrupa'nın en iyi lüks plaj oteli olmaya hak kazandı. 2018 yılında da uluslararası ödüllerine bir yenisini daha ekleyerek; World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasında LUX* Bodrum Resort& Residences 'Luxury Villa Resort' kategorisinde Avrupa'nın birincisi olmayı başardı.

Yabancı platformda da Türkiye'yi destinasyon haline getiren LUX*Bodrum Resort& Residences dünyanın en iyileri arasında yerini aldı.

MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan; "LUX* Bodrum henüz 1'inci yılını doldurmadan iki çok önemli uluslararası ödüle layık görüldü. Bu ödüller, sadece LUX Bodrum'un değil; Türk turizm sektörünün başarısıdır. Otelimizi bir sağlık merkezi olarak da Avrupa'nın zirvesindeki merkez olmak iddiasıyla önümüzdeki günlerde hizmete sunacağız. Bu sene 'wellness' konusuna işaret ederek, bilgi paylaşımına yönelik etkinlikler düzenleyeceğiz. Avrupa ve Uzak Doğu konseptlerini bir arada sunacağımız çalışmalarımız ile dünyanın ilk beş 'wellness' merkezi olma kararlılığındayız."

Doğaya saygı gösterilerek tasarlanan LUX Bodrum Resort & Residences; kristal berraklığındaki Ege denizinin kıyısında yer alan; yüksek oksijene sahip, yemyeşil bitki örtüsüyle kaplı bir yarımadayı kucaklıyor.

Otel, kendini doğaya adapte eden modern tasarımı ve kendine ait özel koyunda 650 metrelik beyaz kum plajıyla fark yaratıyor.

LUX Bodrum Resort & Residences; her evinin yanı sıra her odasından ve tüm sosyal alanlarından görülen deniz manzarası, ulaşım kolaylığı, doğayla iç içe atmosferi ile birçok olanağın yanı başınızda olduğu yaşam alanına ev sahipliği yapıyor.

Her kitleye, ihtiyaca ve beğeniye yönelik seçeneklerin bulunması, oteli canlı ve hareketli bir nokta olarak öne çıkarıyor.

83 bin metrekarelik alana yayılan LUX* Bodrum Resort & Residences, farklı oda kategorisiyle birlikte 91 otel odası, 77 özel villayı barındırıyor.

Tesis; spa, su sporları, açık hava sineması, çocuk klübü, alakart restoranları, barları ve lounge gibi birçok sosyal alanı ile ideal seçeneklerin başında yerini alıyor.

Deniz ya da karayolu ile özel giriş imkanı, kendi kıyı şeridine bağlanan özel yatlar gibi fark yaratan özellikleri sayesinde misafirlerine seçkin avantajlar sunuyor.

Bodrum'un içerisinde sahip olduğu doğayla iç içe atmosferi ile dikkat çeken otelde, organizasyonlar için de çok fazla seçenek bulunuyor.

LUX*Bodrum Resort&Residences'da doğayla birlikte kutlayacağınız doğum günleri, aile ve dostlarınızla buluşacağınız akşam yemekleri, özel anlara tanıklık edecek nişan ve düğün organizasyonları için ideal mekân alternatiflerinin olması bakımından tercih edilme sebepleri arasında güçlü bir etken oluyor.

Son Güncelleme: 22.11.2018 23:26
Anahtar Kelimeler:
Luxury Villa Resort
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.