Esed yönetimi: Suriye'ye saldırının bedeli ağır olacak

07 Aralık 2012 Cuma 14:24
Esed yönetimi: Suriye'ye saldırının bedeli ağır olacak






ŞAM (CİHAN)- Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdad, ülkesine yönelik dışarıdan askeri bir müdahalenin feci sonuçları olacağını iddia etti. . Mikdad, Suriye'ye saldırının bedeli çok ağır olacak ifadesini kullandı. Mikdad, Lübnan'da yayın yapan Hizbullah'ın yayın organı El Menar televizyonuna yaptığı açıklamada Suriye'deki krizi değerlendirdi. Ülkesine yönelik 2011 yılından başlayan ve devam eden psikolojik savaş ile karşı karşıya olduklarını iddia eden Faysal Mikdad, Suriye'nin kimyasal silah konusunun gündeme getirilmesinin Batı'nın bir tiyatro oyunu olduğunu savundu.

Faysal Mikdad,Eğer Suriye'nin kimyasal silahları varsa bunlar kesinlikle halka karşı kullanılmayacak. Ancak askeri müdahaleye gerekçe oluşturmak amacıyla batı teröristlere kimyasal silah vererek, bunu sanki Suriye ordusu kullanmış gibi bir intiba olşuturulmasından endişeliyim. dedi.

Mikdad, Suriye'ye yönelik dışarıdan gelecek askeri saldırı ile ilgili ise, Bedeli çok ağır olur ifadesini kullandı.
CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.