Eşi ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

06 Kasım 2012 Salı 18:26
Eşi ve çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti






IĞDIR (CİHAN)- Iğdır'ın Aralık ilçesine bağlı Yenidoğan köyünde, Mehmet Avaz isimli vatandaş, girdiği bunalım sonucu, aralarında sorun bulunan eşini ve 4 yaşındaki kızını av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti. Köylüler, aile arasında şiddetli geçimsizlik bulunduğunu, Nurcan Avaz'ın, 2 ay sığınma evinde kaldıktan sonra evine döndüğünü söyledi.

Iğdır'ın Aralık ilçesine bağlı Ağrı Dağı eteklerinde, 120 hane, 650 nüfuslu Yenidoğan köyünde meydana gelen olayda; çiftçilikle uğraşan 30 yaşındaki Mehmet Avaz, belirlenemeyen bir nedenle cinnet geçirdi. Evde, 25 yaşındaki eşi Nurcan'ı ve daha sonra 4 yaşındaki kızı Medine'yi av tüfeğiyle ateş ederek öldüren Mehmet Avaz, aynı silahı başına dayayarak ateş etti.

BÜYÜK OĞLU KURTULDU

Köylüler ve Avaz ailesinin yakınları, silah sesleri üzerine eve girdiklerinde, kanlar içinde 3 cesetle karşılaştı. Gördükleri manzara karşısında şoke olan ailenin yakınları gözyaşlarına boğuldu. Ailenin büyük çocuğu olan 11 yaşındaki İbrahim Avaz'ın, anne ve babasının geçimsizliği üzerine Aşağıarasan köyündeki akrabalarının yanında kaldığı ve burada okula gittiği için kurtulduğu belirtildi.

2 AY SIĞINMA EVİNDE KALDI

Köylüler, aile arasında şiddetli geçimsizlik bulunduğunu ve Nurcan Avaz'ın, 2 ay sığınma evinde kaldıktan bir süre sonra kendi isteği ile evine döndüğünü söyledi. Köye giden gazeteciler, Avaz ailesinin mensuplarının saldırısına uğradı. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, basın mensuplarını köyden dışarı çıkardı.

CİHAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.