Eski koca trafikte eşine trafik kazalı tuzak kurdu

Mersin'de kadın cinayeti. Eski eşi tarafından yolda kurulan tuzağa düşen Kübra Aşkın, önce kaza yaptırıldı, ardından da kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü.

15 Şubat 2019 Cuma 14:09
Eski koca trafikte eşine trafik kazalı tuzak kurdu






Eski koca trafikte eşine trafik kazalı tuzak kurdu


Kübra Aşkın, Çamlıbel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür yardımcısı olarak görev yaparken eski eşinin trafikte kurduğu tuzakta kurşunlanarak katledildi..

Mersin'de bir lisede müdür yardımcısı olarak görev yapan Kübra Aşkın, eski kocası tarafından öldürüldü. Yapılan çalışmalar sonucu şüpheli kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı... 


Olay, dün gece saatlerinde merkez Yenişehir ilçesi İstemihan Talay Bulvarı üzeri Menteş Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre D.D. isimli bir şahıs, bir süre önce boşandığı eşi Kübra Aşkın'ı (36) otomobiliyle takibe aldı. Aracıyla seyir halinde giden kadının önünü keserek, sıkıştıran eski koca, kadının kaza yapmasına neden oldu. Bunun üzerine kendi kullandığı aracı da yola yan çevirerek duran şahıs, aracından inerek kadının aracına yöneldi. Eski eşini dışarı çıkaran koca, 4-5 el ateş ederek olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay nedeniyle İstemihan Talay Bulvarı, bir süreliğine trafiğe kapatılırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan kadına ilk müdahaleyi orada yaptı. Ardından ağır yaralı kadın, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Aşkın, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından bölgede geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, zanlının kaçabileceği güzergahlarda inceleme yaptı. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli, kısa bir sürede gözaltına alındı. Hayatını kaybeden kadının Çamlıbel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdür yardımcılığı yaptığı ve bugün toprağa verileceği öğrenildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.