Eskişehir'de bıçaklı kavgada bir kişi öldü

13 Temmuz 2011 Çarşamba 11:35
Eskişehir'de bıçaklı kavgada bir kişi öldü






Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Akarbaşı Mahallesi Seyitgazi Caddesi'nde bulunan Savaş Tekel Bayi önünde saat 00.30 sıralarında Hüseyin Yayla(28) ve S.T(25) arasında henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinden sonra her iki şahıs birbirlerini bıçakla yaraladı. Çevredekilerin olayı polis ve 112 acil servis ekiplerine haber vermesi üzerine bıçaklanan şahıslar hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Hüseyin Yayla kaldırıldığı Osmangazi Tıp Fakültesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. S.T. ise kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. 

ESKİŞEHİR'E YAKINLARINI GÖRMEYE GELMİŞTİKavgada bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Hüseyin Yayla'nın Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde ikamet ettiği ve Eskişehir'e yaz tatilinde yakınlarını ziyarete geldiği öğrenildi. Devlet hastanesinde tedavi altına alınan S.T.'nin ifadesinde, Hüseyin Yayla'nın kendisini bıçaklaması üzerine, bıçağı elinden alarak Yayla'yı bıçakladığını söylediği belirtildi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.