Esra Erol programında Vahide anne Türkiye'yi ekranlara kilitledi

Vahide Bulut, evlatları tarafından bankalara borçlandırılan sonra da sokağa atılan son iki yıldır başkalarının yanında kalan talihsiz annenin dramı, ATV ekranlarında tüm Türkiye'yi ekranlara kilitledi 

10 Mayıs 2019 Cuma 18:49
Esra Erol programında Vahide anne Türkiye'yi ekranlara kilitledi






Esra Erol programını arayan gizemli futbolcu Ramazan Ayı'nın en güzel golünü attı


Tüm Türkiye 4 gündür Vahide anne için ağlıyor. Kolay değil 5 evladı tarafından evden atıldı. Bir oğlu bankalara borçlandırdı, üzerine kredi kartı çıkartılarak yıllarca borç ödetilen Vahide Anne için adının açıklanmasını istemeyen ünlü bir futbolcu Anneler Günü öncesi hayatının jestini yaptı. Atıf bey ve Tüm ailesi talihsiz kadına sadece evlerini yuvalarını değil, adeta yüreklerini açarak sahip çıktı.

Gaziantep, Kahramanmaraş ve İstanbul'da yaşayan evlatları tarafından evden atılan, kimsenin sahip çıkmadığı Vahide anneye, Türkiye sahip çıktı..


5 evladı tarafından evden atılan, şidden gören ve son 4 gündür ATV'de Esra Erol'un programında Türkiye'yi adeta ekranlara kilitleyen Vahide annenin yaşadığı acılar izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Vahide Bulut adlı yaşlı kadın için Türkiye seferber oldu. Yurdun pek çok yerinden Vahide Bulut'u evinde bakmak isteyen aileler, yalnız yaşayan kadınlar ATV santralini telefon yağmuruna tuttu. Bugün yayınlanan son bölümde ise adının açıklanmasını istemeyen, Süper Lig'te bir takımda top koşturan futbolcu canlı yayına ağlayarak katıldı. Gizemli futbolcu, mübarek ramazan ayında belki de hayatının en güzel golünü attı. Vahide Anne'nin evlatları tarafından bankalara takılan yaklaşık 60 bin liralık kredi borcunu üstlendiğini söyleyen futbolcu 'Daha fazla konuşmak istemiyorum, gerekli bilgileri yayında görevli arkadaşlara verdim. Ben Vahide annemin bankalara olan tüm borçlarını ödeyeceğim. Yaşadığı acıların bir an önce sona ermesini diliyorum" dedi..

Bu arada annesini bankalara borçlandırarak ortadan kaybolan Cemal Bulut, Annesine şiddet uyguladığı iddia edilen kızı Nursel Aslan telefonlarını kapatarak programda konuşmaktan kaçındı. 


Talihsiz kadına aylarca evinde bakan uzaktan akrabası genç bir kadın ise yaşananları anlatırken göz yaşlarını tutamadı..
Bütün Türkiye gizemli futbolcunun ses tonundan kim olduğunu aramaya koyulsa da, tüm Türkiye'yi ağlatan Vahide annenin dramı programın sonunda beklenmedik bir ziyaretle adeta sevinçle bitti.

GÖNÜLLÜ AİLEDEN İBRETLİK DAVRANIŞ

Vahide anneye bakmak için dün programa bağlanan 5 kişilik bir aile stüdyoya gelince duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Huzurevi hemşiresi bir kadın ile hemşire kızı ve eşi ATV'ye geldi. Vahide anneye ömür boyu bakmak istediklerini söyleyen huzurevi hemşiresi Ayşe hanım " Ben meslek hayatımı çok sevdiğim kaynanam için terk ettim. Kaynanam bakmak, onun sevgisini hissetmek hayatımın çocuklarımdan sonra en büyük anlamıydı. Kaynanam vefat edince 4 yıl tedavi gördüm. Bugün Vahide annemin anneler gününü kutlamaya onu yeni evine, ailesine götürmek istiyorum, bize anne, çocuklarımıza annanne olmasını istiyorum" sözleri programa damgasını vurdu.


 

Son Güncelleme: 11.05.2019 09:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.