Evde Uyuyan Karısını Öldürdü

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Pırnar Köyü'nde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 32 yaşındaki Gökhan Ferit Gül, eşi 27 yaşındaki Ersel Gül'ü uyuduğu sırada tüfekle başından vurarak öldürdü

03 Mayıs 2015 Pazar 11:21
Evde Uyuyan Karısını Öldürdü






 Evde Uyuyan Karısını Öldürdü

   Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Pırnar Köyü'nde psikolojik sorunları olduğu öne sürülen 32 yaşındaki Gökhan Ferit Gül, eşi 27 yaşındaki Ersel Gül'ü uyuduğu sırada tüfekle başından vurarak öldürdü. Yan evde bulunan oğlu 8 yaşındaki Atakan Gül'e de ateş eden ancak ıskalayan Gökhan Ferit Gül, ardından geldiği köy meydanında kafasına ateş ederek intihar etmek istedi.

   Olay, saat 03.00 sıralarında Keşan'a bağlı Pırnarköy'deki tek katlı bir evde meydana geldi. İddiaya göre psikolojik sorunları bulunan ve tedavi gören işsiz Gökhan Ferit Gül, 9 yıllık eşi ev hanımı Ersel Gül'ü yatakta uyuduğu sırada ruhsatlı otomatik av tüfeğiyle başına bir el ateş ederek öldürdü. Gökhan Ferit Gül daha sonra kapısını kırarak içeri girdiği bitişik evde bulunan ve yatağında uyuyan oğlu ilkokul 3'üncü sınıf öğrencisi Atakan Gül'e doğru ateş etti ancak isabet ettiremedi. Silah sesine uyanan ve aynı evde kalan Gökhan Ferit Gül'ün babası 61 yaşındaki Cumazi Gül oğluyla boğuşarak elinden tüfeği almak istedi. Babasının elinden kurtulan Gökhan Ferit Gül, evden çıkarak çevreye ateş etmeye başladı. Cumazi Gül ise torunu Atakan Gül'ü yakındaki bir eve götürerek sakladı. Gökhan Ferit Gül, evden yaklaşık 100 metre uzaklıktaki köy meydanına giderek burada tüfeği başına ateşledi. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Ersel Gül'ün öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Gökhan Ferit Gül ise ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Olayı öğrenerek eve gelen Gül ailesinin yakınları ise sinir krizi geçirdi. Ersel Gül'ün cesedi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Son Güncelleme: 03.05.2015 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.